Clientervaringen

Mijn ervaring met deze vorm van therapie is zeer positief en vooral bevrijdend geweest. Ik heb reguliere fysiotherapie gehad, echter was die aanpak niet heel erg wenselijk. Ik heb (vooral) geleerd om de pijnprikkels beter te interpreteren en op dat moment niet te vervallen in oude (niet goede) reacties en houdingen. Ik zou het iedereen met chronische pijnen willen aanraden en zeker ook de aanpak van Renate. Daarnaast zou ik willen aanraden om nog meer reclame te maken zodat je nog beter gevonden wordt... ;-)

Ricardo

Ricardo

Chronisch nek/schouder klachten

“Renate heeft me heel goed geholpen om van mijn rugklachten af te komen. Niet alleen door mij oefeningen te leren, maar ook door op vriendelijke, maar besliste wijze vragen te stellen die te maken hadden met het gebrek aan balans in mijn leven. Ze maakte me bewust van wat ik 'deep down' eigenlijk al wist. Ik kreeg praktische tips om mezelf tot de orde te roepen en vaar er wel bij. Intussen sport ik weer volop (maar gedoseerd) zonder de volgende dag pijn te hebben. En net als vorige sprekers doe ik de oefeningen nog steeds trouw.

Marjan

Marjan

Ik heb het heel plezierig gevonden. Ik wilde graag met een aantal vrienden een steeds uitgestelde reis naar een tentoonstelling in Hamburg bezoeken, totdat ik volledig door mijn rug ging. De therapie van Renate was zo doeltreffend, dat ik korte tijd later in Hamburg ruim 10 uur heb kunnen lopen!! Dat was echt geweldig. Maar de oefeningen zijn er zo ingestampt, dat ik nu, ruim driekwart jaar later, nog ELKE dag mijn oefeningen doe. Soms door tijdgebrek wat kort, maar ik sla ze NOOIT over. Eerst mijn oefeningen, dan pas opstaan. Dat heeft die Renate toch maar mooi voor elkaar gekregen. Bedankt Renate. Ruud

Ruud

Ruud

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Ik werd aan het denken gezet om aannames die ik jarenlang had opnieuw te beoordelen. Heeft aardig wat zaken bovenwater gebracht.

Robert

Robert

Met rugklachten o.a. veroorzaakt door osteoporose ben ik door mijn huisarts dokter Lülling doorverwezen naar de Cesar praktijk van Renate. Door mijn rugklachten had ik moeite om enige tijd voor een inspectie tafel te staan, lukte het mij nauwelijks om te "winkelen", kon ik op mijn nieuw aangeschafte bank alleen met een kussen in mijn rug zitten. Na 6 bezoeken aan Renate en het doornemen van verschillende oefeningen, het dagelijks 20 minuten uitvoeren van deze oefeningen, heb ik nu nauwelijks nog last van mijn rug. Heb zonder pijn een curiosa markt bezocht, ben voor een paar dagen naar Brugge geweest en heb daar zonder pijn enkele musea bezocht en kan nu ook zonder kussen in mijn rug op de bank zitten. Ik heb ook geleerd dat wanneer ik een verkeerde houding aanneem en de pijn begint op te spelen dat ik door het corrigeren van mijn houding pijn kan voorkomen. Echt ongelofelijk wat de Cesar therapie voor mij betekend!

Peter

Peter

Ik ben bij Renate geweest voor behandeling van pijnklachten door fibromyalgie. Waar ik vorig jaar nog niet wist wat ik ermee kon en hoe ik met deze overheersende pijn om kon gaan. Weet ik nu meer over fibromyalgie, wat het voor mij betekend, maar ook het belangrijkste, hoe ik met mijn eigen lichaam om kan gaan! Ik kan weer alles wat ik wil!

Daniëlle

Daniëlle

Ik vond het erg fijn wat we gedaan hebben. Met name het zelf ervaren en het luisteren naar het lichaam is voor mij erg belangrijk geweest. Dat zorgt ervoor dat ik nu meer klachten kan voorkomen. Super dank je voor je hulp.

Ria

Ria

Het was fijn dat hetgeen ik moest doen goed hielp en dat de uitleg duidelijk was en dat ik wist wat ik kon doen thuis.

Lotte

Lotte

Wilt u ook uw reactie achterlaten? Dat kan in onderstaande invulformulier.